Visszakapta a gépeit Szász János, de az ügynek még távolról sincs vége – videó

Visszakapta a gépeit Szász János, de az ügynek még távolról sincs vége – videó

Sharing is caring!

A Blikk is beszámolt róla, hogy egy péntek reggel fegyveres rendőrök lepték el Szász János otthonát. A zsaruknál házkutatási parancs volt, majd több órán át kutakodtak majd szinte a házban talált összes adathordozót, telefont és számítógépet lefoglalták.

A rendőrök megjelentek az ingatlannál, ahol ügyfelem a családjával él. Szász úr többek között annyit kért a rendőröktől, hogy amikor bemennek a gyerekszobába, ahol részben a kicsi gyerek is van, legalább a fegyverüket ne vigyék be. Sajnos, ez a kérés nem talált értő fülekre – mondta a lapunknak a rendező ügyvédje, dr. Fülöp Tamás néhány napja.

A filmrendező korábban azt mondta, amiatt a dokumentumfilm miatt jelentették fel, amit a 2019-ben szétválasztott bangladesi sziámi ikerpárról készítenek. Az ügyről azonban más nem akart elárulni. Mint megírtuk, az ügy kapcsán korábban megszólalt dr. Csókay András, a bangladesi sziámi ikreket szétválasztó orvoscsapat vezetője. A doktor az Indexnek elmondta: mélységesen felháborítja az, ami Szász Jánossal történik. Csókay később is nyilatkozott az ügyben, aki a sziámi ikrek szüleivel is beszélt az ügyben és ők is értetlenül álltak a dolog mögött.

A rendező most visszakapta a gépeit. A rendőrség korábban azt mondta, azért vittek el az eszközöket, mert Szász nem vitte be őket nekik. Szász felajánlotta a rendőrségnek, hogy átadja azt a nyersanyagot, amit Dakkában a műtét során forgattak. Hozzátette: ez az anyag a műtétet szervező alapítványnak is megvan. Az alapítvány korábban elismerte, hogy jogvitában állnak a rendezővel. Pataki Gergely tagadja, hogy bármilyen nyersanyag az ő birtokukban lenne, valamint azt mondta, hogy az ikrek szülei visszavonták a Szásznak adott beleegyező nyilatkozatukat.

A teljes videót itt tekinthetik meg:

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük