Pénteken tragikus hirtelenséggel elhunyt Magyarország egyik legmegosztóbb médiaszemélyisége, Berki Krisztián. Halálát a legfrissebb hírek szerint szívmegállás okozta.

Egyelőre még vizsgálja a rendőrség a 41 éves Berki Krisztián halálának körülményeit, de mivel a lakásban kábítószergyanús anyagot is találtak, nyomozás is indult. Emellett az is köztudott volt a celebről, hogy az utóbbi időben életének meglehetősen nehéz szakaszát élte.

A szomszédok elmondása szerint már egy jó ideje egyedül élt, a napokban pedig gyakran hallottak hangoskodást és veszekedést a IX. kerületi ingatlanból. Ettől függetlenül már most kijelenthető, hogy nem idegenkezűség okozta Krisztián halálát.

A legfrissebb információk szerint Berki szíve egyik pillanatról a másikra megállt. Zacher Gábor, toxikológus szerint ebben az is közrejátszhatott, hogy a celeb szteroidokkal tömte magát. Az orvos az RTL híradójának azt nyilatkozta, hogy bizonyos testépítéshez használt szerek hosszú távon igencsak megnövelik a szívleállás kockázatát.

Ezeknek a szereknek nemcsak akkut hatásuk van, hanem tartós szedés esetén a szív izomzatára nem pozitív irányban hatnak

– mondta a szakember.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.